Pagina's

donderdag 30 september 2010

GGGRRRRRRR...............

Hier ben ik dan ook weer even......

Er zit een virus op mijn laptop!! Als enige van mijn kennissen en vrienden groep heb ik een betaalde virusscanner, niemand heeft ergens last van en ik krijg een virus kado! Desktop security 2010, je pc word sloom, je krijgt niets meer van je scherm af en mijn scanner krijgt m er niet af.
Mijn trouwe laptop ik inmiddels 4 jaar oud, dus wegbrengen is t niet meer waard. Als ik tijd heb haal ik maar een nieuwe..............

Het 2e probleem... digitale camera.... ook stuk... geen enkel knopje heeft nog functie!!!! Dus ook een nieuwe kopen.

Nou had ik nog wel een paar leuke dingentjes gemaakt, je begrijpt het al...... ik kan het niet laten zien!!

En tot slot het goede nieuws!! Maandag hebben we de sleutel van ons nieuwe huis gekregen. Het huis moet van onder tot boven verbouwd worden, daar kunnen we dus nog even mee vooruit:)  Zal niet veel tijd meer hebben om te haken en knutselen de komende tijd. Gelukkig mag ik het nieuwe huis mooi maken, zodra de boven verdieping ingedeeld is kan ik beginnen met verven en behangen(voor mij geen straf).

Foto's volgen............

3 opmerkingen:

 1. bah seg, wat een kosten!
  mss vragen aan sinterklaas of hij alvast even wat vroeger voor je wilt komen? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja wat een kosten, komt altijd tegelijk. krijgen vast nog meer pech. helaas rijd sinterklaas mijn huisje altijd voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van Harte met jullie nieuwe huisje! Leuk! brengt wel altijd veel werk met zich mee, maar is voor het goede doel zeg maar ;-)

  Balen van je laptop en foto toestel, maar goed, hoort er ws altijd bij als je een nieuwe grote aanschaf doet. Meestal gaat er dan ook wel iets kapot!

  Succes en sterkte!

  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen